پنج شنبه 11 اردیبهشت 1404
(1 / 5 / 2025)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :18.117.8.11سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
بیمارستان تامین اجتماعی شهریار43 67 65.22 021 »« بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار 5- 43 60 65.22 021
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
وظیقه قانونی مسئول فنی داروخانه دادن مشاوره های دارویی به بیمار است اما گاهی به دلیل شلوغ بودن داروخانه و تعداد زیاد مراجعه کنندگان فرصت کافی در اختیار داروساز نیست. خانه تکانی داریی همه ما کم و بیش ذخیره ای از انواع داروها در خانه داریم. به گفته یکی از کارشناسان مرکز ملی اطلاع رسانی و کنترل مسمومیت وزارت بهداشت، اهدای دارو به وسیله مردم به داروخانه ها ممنوع است و بهترین گزینه برای اهدای داروها (داروهایی که در شرایط مناسب نگهداری شده اند و تاریخ مصرفشان نگذشته است) مراکز خیریه هستند و در حال حاضر هیچ مرکز خاصی متولی جمع آوری داروهای دست دوم از مردم نیست اما توصیه متخصصان این است که داروها طبق دستور پزشک مصرف شوند و درصورت مصرف نکردن و فاسد شدن حتما دور انداخته شوند. مشاوره در داروخانه وظیقه قانونی مسوول فنی داروخانه دادن مشاوره های دارویی به بیمار است اما گاهی به دلیل شلوغ بودن داروخانه و تعداد زیاد مراجعه کنندگان فرصت کافی در اختیار داروساز نیست. نکته ای که بسیار مهم است و باید به آن توجه ویژه ای شود این است که وظیفه اصلی داروخانه بیان قابل فهم طریقه مصرف دارو و توضیحات مربوط به آن است . البته توجه به نکات روی جعبه و بروشور داروها بسیار حیاتی است زیرا مسایلی مانند شیوه مصرف دارو، نحوه نگهداری، عوارض احتمالی، موارد منع مصرف و... در بروشور نوشته شده و می تواند راهنمای بیمار باشد.
خانه تکانی داریی
همه ما کم و بیش ذخیره ای از انواع داروها در خانه داریم. به گفته یکی از کارشناسان مرکز ملی اطلاع رسانی و کنترل مسمومیت وزارت بهداشت، اهدای دارو به وسیله مردم به داروخانه ها ممنوع است و بهترین گزینه برای اهدای داروها (داروهایی که در شرایط مناسب نگهداری شده اند و تاریخ مصرفشان نگذشته است) مراکز خیریه هستند و در حال حاضر هیچ مرکز خاصی متولی جمع آوری داروهای دست دوم از مردم نیست اما توصیه متخصصان این است که داروها طبق دستور پزشک مصرف شوند و درصورت مصرف نکردن و فاسد شدن حتما دور انداخته شوند.
مشاوره در داروخانه