پنج شنبه 11 اردیبهشت 1404
(1 / 5 / 2025)
بازدید امروز :0 مرتبهبازدید دیروز :0 مرتبهبازدید کل :2158786 مرتبهآی پی شما :18.227.21.218سیستم عامل شما :Unknownمرور گر شما :Mozilla
بیمارستان تامین اجتماعی شهریار43 67 65.22 021 »« بیمارستان امام سجاد(ع) شهریار 5- 43 60 65.22 021
لطفا چند لحظه صبر نمایید.در حال انجام عملیات
امکان ارسال ديدگاه شما در اين باره، در قالب ارسال نظر در انتهاي همين صفحه قرار دارد. صاحبان وب سايت ها و فعالان اينترنتي مي توانند با ايجاد صفحه شخصي از امکان ارسال محتوا: مقالات, لينک, آگهي و...برخوردار شوند. امکانات و خدمات ما را مقايسه کنيد!
سوءهاضمه احساس ناراحتکنندهای است که هنگامی رخ میدهد که شما زیادی غذا خورده باشید، یا غذاهای ناسازگار... سوءهاضمه احساس ناراحتکنندهای است که هنگامی رخ میدهد که شما زیادی غذا خورده باشید، یا غذاهای ناسازگار با هم خورده باشید و به اصطلاح روهم خوری کرده باشید. این توصیهها ممکن است به پیشگیری از سوءهاضمه کمک کند: غذایتان را به آهستگی بخورید. زمان زیادی را صرف خوردن غذا کنید و عجله نکنید. همیشه غذا را به طور کامل بجوید. به غذا فرصت هضم شدن بدهید. بلافاصله پس از غذا خوردن ورزش نکنید یا فعالیت جسمی شدید نداشته باشید. مسکنیهای مانند آسپیرین و سایر داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن را با معده خالی نخورید. اگر دچار سوءهاضمه هستید، داروهای آنتیاسید را برای تسکینیافتن امتحان کنید. داروهای قویتری برای رفع سوءهاضمه وجود دارند که میتوانید بدون نسخه از داروخانه تهیه کنید.
این توصیهها ممکن است به پیشگیری از سوءهاضمه کمک کند: